De Kat
Vlag Nederland Vlag Duitsland Vlag Engels

Onze referenties

Over De Kat

Er zijn bij de Kat in de loop van de jaren duizenden artikelen in productie geweest. Op basis van onze ervaring is een aantal matrijsonderdelen gestandaardiseerd. Dat betekent dat wij snel en flexibel kunnen inspelen op uw wensen. Ook voor de ontwikkeling van nieuwe producten bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren dan ook in grote en kleine oplages aan veel verschillende branches: farmaceutisch, medisch, meubelbouw, machinebouw, elektrotechniek/electronica en in de automotive-branche.

Lees meer over onze referenties.

 

VISIE

Wij geloven dat Nederland zich heeft ontwikkeld tot high-techland. Deze ontwikkeling zet zich voort, maar een korte time-to-market wordt steeds belangrijker. Synergie tussen productontwikkeling en productie is belangrijk voor de snelle ontwikkeling van het product. Hierom wordt lokale productie van steeds groter belang. Door dit te faciliteren willen wij onze rol spelen bij de versterking van de Nederlandse productie-industrie.

MISSIE

De kat voorziet in een totaaloplossing voor het maken van kleinere en middelgrote seriesspuitgietproducten tot een gewicht van 325 gram (PS) en van gangbare kunststoffen. Wij zijn flexibel ten opzichte van klantwensen, of deze nou een korte doorlooptijd, lage kosten of maximale ondersteuning bij de productontwikkeling bevatten. Wij streven naar duurzame samenwerkingen, zowel met onze klanten alsook met onze medewerkers.

U vindt de kat tooling & moulding in een modern bedrijfspand in het centrum van Velp. De kat is een onderdeel van de Leonardo Holding Group, die verder bestaat uit Leonardo B.V. (management consultancy voor design management) en TecFlow (turbineflowwmeters).

 

 

Zoeken
Zoeken!
Adres : Kerkallee 8a
  6882 AT Velp
Postbus : Postbus 60
  6880 AB Velp
   
Telefoon : 026-3646237
   
Informatie : info@dekatbv.nl
Sales : sales@dekatbv.nl
   
IBAN : NL57RABO 0316538450
BIC : Rabo NL2U
BTW : NL0035.31.806B.01
KVK : 09032284